Workshop update ISO 12647-2 tweede sessie

Op 26 september hebben wij de workshop gehouden met een leuke groep geïnteresseerden. Doordat er een aantal mensen verhinderd waren hebben we besloten om de workshop nogmaals te organiseren.

De eerdere aankondiging was als volgt:

 

“Zoals u wellicht weet is de processtandaard voor het vervaardigen van drukwerk vernieuwd sinds december 2013. Door de aanpassingen in deze norm was het ook noodzakelijk dat de cmyk kleurprofielen aangepast zouden worden. Dit heeft echter wat meer tijd in beslag genomen en deze zijn beschikbaar gekomen eind september 2015. Hierdoor is deze vernieuwde norm toepasbaar vanaf deze datum. Eén uitzondering is het onderdeel rotatie. Momenteel wordt er nog gewerkt aan het vervaardigen van de nieuwe kleurprofielen voor deze categorie.

 

Als audit instantie voor de SCGM hanteren wij de regel dat bedrijven één jaar de tijd krijgen om alle wijzigingen in een norm te implementeren. Na een jaar dient het gecertificeerde bedrijf deze wijzigingen te hebben doorgevoerd en haar productieproces daarop te hebben aangepast. Wij ervaren echter dat de meeste gecertificeerde bedrijven wat terughoudend zijn met het invoeren van deze wijzigingen en hebben het volgende besloten: 

 

Alle bedrijven waarbij het certificaat nog dit jaar verloopt kunnen nog kiezen volgens welke standaard men gecertificeerd wenst te worden. Vanaf januari 2017 is er geen keuze meer en zullen wij de audits uitvoeren en toetsen aan de huidige ISO 12647-2:2013 norm.

 

Wij willen graag extra kennis en ervaring met jullie delen in de vorm van een workshop om wat meer inzicht te geven welke veranderingen er nu precies zijn, wat er voor nodig is om deze wijzigingen in uw bedrijf door te voeren om klaar te zijn voor een audit of jaarlijkse controle in 2017.

Deze workshop is exclusief voor alle gecertificeerde bedrijven, en/of bedrijven die minder dan 5 jaar geleden gecertificeerd waren.”

 

Datum workshop: maandag 31 oktober vanaf 16:00 - 20:00 uur.

Tijdens de workshop worden broodjes geserveerd.

 

De kosten voor deze workshop zijn € 255,- voor de eerste deelnemer en € 180,- per persoon voor elke volgende deelnemer van uw bedrijf.

 

U kunt zich aanmelden via de link.

 
   « Meer Nieuws...