Workshop Duurzaam papier Handelsmerk gebruik

Je kunt als certificaathouder niet zomaar gebruik maken van de handelsmerken (logo, afkorting , etc.). Daarvoor moet je toestemming hebben van je certificerende instelling. Die toestemming kun je vragen bij iedere toepassing van de Duurzaam papier handelsmerken. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om als certificaathouder een beheersysteem voor keurmerkgebruik te implementeren waarmee zelf logogoedkeuringen kunnen worden verkregen.

Bij de workshop Duurzaam papier handelsmerkgebruik wordt je geholpen met het opzetten van een beheersysteem voor keurmerkgebruik in overeenstemming met de eisen van de logostandaard.
Daarnaast wordt je getraind voor het zelfstandig beoordelen van Duurzaam papier logogebruik. In deze cursus komen dus alle aspecten rond het gebruik van de Duurzaam papier handelsmerken aan bod.

De workshop vindt plaats op dinsdag 6 juli 2021 van 16.00 t/m 19.00 uur en wordt afgesloten met een examen dat onder auspiciën van de certificerende instelling SKH B.V. wordt afgenomen. Kosten: € 320,- per persoon en inclusief examen.

Aanmelden

Klik hier om u online in te schrijven of stuur een e-mail met uw gegevens naar info@scgm.nl