Week van de circulaire economie 2021

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor Circulaire Economie. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, pioniers ontmoeten elkaar. Succesfactoren en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Samen vormen de evenementen een groot landelijk bottum-up festival!

De evenementen vinden plaats door heel Nederland, van Groningen tot Limburg. Vaak zetten organiserende partijen hun eigen deuren open. Er is een inhoudelijk weekprogramma én de mogelijkheid voor circulaire koplopers om er een eigen evenement te organiseren. Dit jaar zullen er vanwege corona meer evenementen online zijn. Deelnemende organisaties kunnen natuurlijk ook een webinar of online workshop organiseren.

Kijk voor meer informatie op: Week van de Circulaire Economie – Welkom bij de Week van de Circulaire Economie.

Ook het Dienstencentrum participeert samen met de VU. 1 maart 2021: digitale workshop ‘Circulair ondernemen in de Grafimedia’

In navolging op de publicatie van het Dienstencentrum in de vorige Printmatters, organiseert het Dienstencentrum i.s.m. hoogleraar Enno Masurel (VU) een webinar over dit thema. Behalve informatieverstrekking gaan de deelnemers interactief aan het werk om problemen te bespreken en obstakels weg te nemen, om zo op een praktische manier met circulair ondernemen aan de slag te gaan.

Ook SCGM deelnemers zijn welkom. Mis het niet en meld je snel aan: 020-5435688 of info@dienstencentrum.com