Vacature Ondernemende adviseur/auditor kwaliteit, arbo en milieu (m/v)

In de grafimedia branche adviseert het Dienstencentrum ondernemers en werknemers op de diverse terreinen van de bedrijfsvoering. Aspecten zijn: Juridische Zaken, Techniek & Productie, Personeel & Organisatie en Management. Onze organisatie is op Europees vlak een serieuze speler binnen de bedrijfstak.  Wij zoeken een fulltime:

Ondernemende adviseur/auditor kwaliteit, arbo en milieu (m/v)

Functie

Je adviseert de ondernemers praktisch en doeltreffend op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Je voert projecten uit, doet onderzoek of geeft advies op de genoemde gebieden. Techniek speelt daarbij een belangrijke rol. Hierbij vertaal je de vraag naar een concrete oplossingsgerichte aanpak. Je geeft informatie door middel van workshops en presentaties. Je gaat ISO-certificatieonderzoek uitvoeren. Kortom: je bent voor de klant sparringpartner op het gebied van deze managementgebieden.

Mocht je (ook nog) ervaring hebben in voedselveiligheid en BRC-IoP dan is dat een pré.

Ervaring

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding. Ervaring op bovengenoemde gebieden of als adviseur is gezien het niveau waarop je werkt wel noodzakelijk. Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden en bent makkelijk in de omgang, omdat je vaak ook te maken hebt met ondernemers van kleinere bedrijven. Je hebt interesse in techniek en volgt de actuele ontwikkelingen op de voet.

Begrippen als competitief, nieuwsgierig, methodisch, volhardend en doorzettingsvermogen spreken je aan.

Ons aanbod

Een inspirerende werkomgeving met ruime (internationale) ontplooiingsmogelijkheden. Je werkt samen in een team van 13 medewerkers. Het betreft een fulltime aanstelling met een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

Reageer

Meer informatie: www.dienstencentrum.com of bel met Peter Tegel of Frank den Hartog op telefoonnummer 020–543 5688. Uw brief en CV kunt u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen drie weken na verschijnen van de advertentie, richten aan Dienstencentrum, t.a.v. Frank den Hartog, Postbus 220, 1180 AE Amstelveen of per e-mail via: info@dienstencentrum.com.

 
   « Meer Nieuws...