Sign & Print Expo vervangt Grafische vakbeurs

De Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign wordt gerenoveerd. Het nieuwe concept wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem voor het eerst getoond waarbij twee belangrijke werelden samenkomen onder de nieuwe naam Sign & Print Expo.

De pay-off van de nieuwe beurs luidt: de toekomst van grafimedia en visuele communicatie. Sign & Print vloeit voort uit een creatieve invulling voor visuele communicatie waarin het grafische aspect een grote rol speelt. Het draait om de technische ontwikkelingen die bijdragen aan de visuele communicatie van een bepaald beeld, merk, boodschap etc. De focus hierbij ligt niet direct op het heden, maar bij Sign & Print Expo verschuift deze focus naar de toekomst. Hoe ziet de sign- en printindustrie er bijvoorbeeld over 5 jaar uit? Welke ontwikkelingen vinden er op korte- en middellange termijn plaats waar communicatieprofessionals niet omheen kunnen? Dit zijn vragen die beantwoord worden op de beursvloer van Sign & Print Expo. 
Sign & Print Expo richt zich op communicatie-adviseurs, grafisch vormgevers, drukkerijen/printbedrijven, signmakers, architecten alsook producerende reclame- en designbureaus. Met een bezoek aan de beurs worden zij op de hoogte gebracht van de nieuwste innovaties en trends voor het bewerken, overzetten en vermenigvuldigen van informatie en beeld. Door middel van een kennisprogramma worden uitdagingen in kaart gebracht, met workshops bieden we de oplossingen daartoe en op de beursvloer vindt men een totaalaanbod van partijen die invulling kunnen geven aan die oplossing. De gehele keten voor grafimedia en visuele communicatie in de vorm van A-spelers en challengers zijn met machines, software, materialen en gereedschappen vertegenwoordigd. Sign en print staan niet los van elkaar, lopen steeds meer in elkaar over en vooral; ze vullen elkaar aan!

Sign & Print Expo vindt plaats op 26, 27 en 28 maart 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie is te vinden op www.signprintexpo.nl.