Nieuw: Groepscertificering ISO 12647!

Om kleinere grafimediabedrijven tegemoet te komen in de beheersing van hun certificatiekosten én om daarmee het behalen van meerdere certificaten mogelijk te maken, is een jaar geleden het Dienstencentrum gestart met groepscertificatie.

Vanwege het grote succes is daarom besloten ook Color management en MVO niveau 1 en 2 (= NEN-zelfverklaring) vanaf 2015 te gaan starten. In concreto betekent dit dus dat bedrijven tot 25 werkzame personen vanaf nu kunnen intekenen voor een van deze twee trajecten. Intekening gebeurt niet via de SCGM, maar via het Dienstencentrum en de prijs is erg gunstig: zo kost bijvoorbeeld ISO 12647 nog maar €1.795,-. Hiermee kunt u niet alleen gecertificeerd raken, maar krijgt u ook de ondersteuning vanuit het Dienstencentrum (i.s.m. Kees van Middelkoop van X-Flow) om uw drukkwaliteit op niveau te houden. Interesse? Het Dienstencentrum komt graag bij u langs om u hier meer over te vertellen.

U kunt bellen (020 – 543 56 68) om een afspraak te maken. Maar met vragen kunt u natuurlijk ook ons even bellen of mailen.