Een goed 2021 toegewenst!

Tweeduizend twintig was een turbulent jaar voor iedereen en dus ook voor ons bij de SCGM. We kijken terug op een jaar waarin niet zoveel mogelijk was. In maart stonden we voor de keuze om op afstand te gaan werken en indien het echt niet anders kon op lokatie. Iets wat toch moeilijk is voor een certificatie-instituut wat gewend is alle activiteiten maar vooral de audits bij onze klant uit te voeren op lokatie. Vanaf juni kon er weer iets meer, maar vooral vanaf september gingen de zaken weer aantrekken. Tenslotte wilden de bedrijven wel gecertificeerd blijven. Gelukkig werkten de zogenaamde Certification Bodies mee. Dus kon er meer op afstand. Na de zomer gingen we weer vaak naar onze klanten, wel aangepast aan de anderhalve meter economie en met mondkapjes. Een jaar waarin hard gewerkt is zowel door onze klanten als de aditoren.

Dank daarvoor aan al onze opdrachtgevers, onze contactpersonen binnen de bedrijven en partners met wie we dit jaar hebben samengewerkt voor het gestelde vertrouwen, geduld en begrip.

We wensen iedereen een gezond en voorspoedig 2021. We kijken er vol verwachting naar uit en hopen met u weer volop mee te mogen werken aan het verbeteren van de efficiency en transparantie van uw bedrijf en het verhogen van motivatie van de medewerkers! En wensen u een succesvol Nieuwjaar!