Stivako KAM Coordinator opleiding start op 9 maart

Ons bereikt wel eens de vraag wanneer er weer een training of workshop komt over KAM-zaken. Gelukkig heeft Stivako hiervoor een opleiding gemaakt die mogelijk voor jullie interessant is. De opleiding bestaat uit drie delen die ook afzonderlijk te volgen zijn.

“Met zijn leuke manier van lesgeven, enthousiasme en goede praktijkvoorbeelden weet hij je goed bij de les te houden!”

Zo sprak Kevin van Bremen (cursist) vorig jaar over de docent die de lessen verzorgt voor de

Opleiding KAM-coördinator

Speciaal voor iedereen die praktische kennis wil vergaren over kwaliteit, arbo en milieu is de opleiding KAM-Coördinator in het leven geroepen. In samenwerking met het Dienstencentrum heeft Stivako een drietal praktische cursussen georganiseerd, die samen de opleiding KAM-Coördinator vormen.

Cursus: Kwaliteitcoördinator – Start: 9 maart 2016

Om als soepele machine te draaien moeten kwaliteit, en de zorg daarvoor, op alle niveaus binnen een bedrijf actief leven.

Cursus: Milieucoördinator – Start 20 april 2016

Een milieucoördinator is voor directie een belangrijke adviseur bij het vormgeven van het milieubeleid en assistentie bij de uitvoering hiervan.

Cursus: Arbocoördinator - Start 25 mei 2016

Een arbocoördinator is dé adviseur bij het vormgeven en uitvoeren van het arbobeleid binnen het bedrijf. Ken je weg binnen ‘arbo-land’ en realiseer een gezond en veilig werkklimaat!

Informatie

Locatie en lestijd? Amstelveen of Soest, 18.00-21.00 uur
De cursussen kosten € 745,- per stuk, exclusief (facultatief) examen, maar als u intekent voor alle drie (dus KAM-coördinator) krijgt u een korting van € 240,-. U betaald dan € 1.995,- in plaats van € 2.235,-. Alle bedragen excl. btw. Als u in het verleden één van de drie cursussen bij Stivako heeft gevolgd, heeft u de mogelijkheid om hier vrijstelling voor te krijgen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze opleiding door hier te klikken om u online in te schrijven.

 

 

 
   « Meer Nieuws...