Start cursus Preventie-medewerker en Duurzaam papier Handelsmerkgebruik

Per 1 juni jl. heeft Stivako de opleidingsactiviteiten weer opgestart. In juni wordt gestart met de cursus Preventiemedewerker en de workshop Duurzaam papier Handelsmerkgebruik.

Preventiemedewerker

Elke ondernemer dient binnen het bedrijf een preventiemedewerker aan te stellen. Een preventiemedewerker houdt zich bezig met de gezondheid en veiligheid binnen het bedrijf. Eén van de wettelijke taken is het (mede) opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E). Hij/zij moet voldoende deskundig en ervaren zijn om deze taken uit te voeren.

Na de wijzigingen in de ARBO RI&E grafimedia heeft Stivako de cursus preventiemedewerker verder ontwikkeld en waar nodig aangepast.

De 3 dagdelen van de cursus preventiemedewerker worden gegeven bij Stivako, Schiphol-Rijk en start op 22 juni 2020, van 16.00 uur tot 19.00 uur. Examen vindt plaats op een nader te bepalen datum. Na deelname en een positief examenresultaat, ontvangt u het diploma Preventiemedewerker. Is uw bedrijf lid van het KVGO, dan levert uw deelname extra voordeel op: € 835,- KVGO ledenprijs; € 920,- prijs voor niet KVGO leden.

Duurzaam papier Handelsmerkgebruik

Je kunt als Duurzaam papier certificaathouder niet zomaar gebruik maken van de Duurzaam papier handelsmerken (logo, afkorting, etc.). Daarvoor moet je toestemming hebben van je certificerende instelling. Die toestemming kun je vragen bij iedere toepassing van de Duurzaam papier handelsmerken. Er bestaat echter ook de mogelijkheid om als certificaathouder een beheersysteem voor keurmerkgebruik te implementeren waarmee zelf logogoedkeuringen kunnen worden verkregen. Bij de workshop Duurzaam papier handelsmerkgebruik wordt je geholpen met het opzetten van een beheersysteem voor keurmerkgebruik in overeenstemming met de eisen van de Duurzaam papier logostandaard. Daarnaast wordt je getraind voor het zelfstandig beoordelen van Duurzaam papier logogebruik. In deze cursus komen dus alle aspecten rond het gebruik van de Duurzaam papier handelsmerken aan bod.

De cursus wordt afgesloten met een examen dat onder auspiciën van de certificerende instelling SKH B.V. wordt afgenomen. Kosten: € 320,- per persoon en inclusief examen.

Meer informatie of aanmelden

Aanmelden kan via stivako.nl of een email naar info@stivako.nl . Voor meer informatie bel 020 5435688.

 
 
   « Meer Nieuws...