Nieuwe standaard voor logo gebruik FSC

FSC Nederland heeft onlangs al gecommuniceerd over de publicatie van de nieuwe FSC standaard voor handelsmerkgebruik en SKH zal u daar op korte termijn ook over informeren. De nieuwe standaard voor FSC handelsmerkgebruik is in maart van dit jaar gepubliceerd en is in grote lijnen gelijk gebleven. Een belangrijke toevoeging is de mogelijkheid om intern FSC keurmerken te beoordelen en goed te keuren, waardoor de doorlooptijd van een FSC order wordt verkort én de kennis rond FSC logogebruik beter verankerd is binnen het bedrijf.  

Deze nieuwe optie in de FSC standaard biedt u de mogelijkheid een ‘Beheersysteem voor keurmerkgebruik’ (Trademark use management system) te implementeren. Met dit systeem kunt u als certificaathouder uw eigen FSC handelsmerkgebruik beoordelen en goedkeuren. Let op; voordat u deze optie kunt gebruiken dient de implementatie van dit beheersysteem echter wel te worden gecontroleerd en getoetst door SKH! 

Stivako organiseert al ruim 7 jaar de workshops rond FSC logogebruik en ook met de nieuwe standaard biedt Stivako de mogelijkheid om medewerkers op te leiden volgens de nieuwe regels. Het voordeel van deze workshop is dat deze één-op-één inspeelt op de nieuwe standaard. Tijdens de workshop worden de nieuwe regels besproken, worden praktijkvoorbeeld aangehaald, maar wordt ook het beheersysteem ontwikkeld. Bij voldoende resultaat voor het examen ontvangt de cursist een deelname certificaat, waarmee aantoonbaar wordt voldaan aan de eisen om zelfstandig FSC logo te beoordelen en goed te keuren. Hiermee versnelt u direct de voorbereidingstijd van uw FSC order!

Wilt u ook voldoen aan de nieuwe standaard voor FSC keurmerk gebruik? Uw kennis over het FSC logo actualiseren? De wachttijd voor logogoedkeuringen verkorten? Geef dan nu één of twee (voor vervanging bij afwezigheid) medewerkers op voor de workshop ‘FSC Handelsmerkgebruik’ Meer informatie? Kijk op Stivako.nl of bel 020 5435670.

 

 
   « Meer Nieuws...