GEZOCHT: Gemotiveerde MVO-ondernemers

Speciaal voor het ontwikkelen van het MVO-beleid van ondernemers zoekt het Dienstencentrum gemotiveerde ondernemers om samen te werken aan een MVO-systeem voor bedrijven. Wij hebben de kennis over MVO (ISO 26001), wij hebben de kennis van de branche (Creatieve Industrie) en wij hebben de kennis over het opzetten van Management systemen zoals ISO 9001 of ISO 14001. Als ondernemer heeft u kennis van MVO in de praktijk en natuurlijk kennis van de branche en klantbehoeften. De combinatie tussen theoretische kennis, branchekennis en praktijkervaring met MVO moet leiden tot een ultiem werkend MVO systeem.

‘Leren van Elkaar’ is in het verleden al succesvol toegepast op onderwerpen als marketing en strategie. Samen met bedrijven uit de branche gaan we praktisch aan de slag met uitleg en ‘huiswerk-opdrachten’ werken we samen aan het opzetten van een gestructureerd MVO systeem. Dit systeem is na de ‘Leren van Elkaar’ sessies en de nodige eigen inspanningen klaar voor MVO Niveau 1 certificering.

Interesse en wilt u meer informatie?

Indien u interesse heeft voor ‘Leren van elkaar’, dan willen wij u graag een en ander in een persoonlijk gesprek toelichten. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Bedrijven uit de grafimedia kunnen bellen met het Dienstencentrum, tel. 020 – 543 56 88 / e-mail: info@dienstencentrum.com

 
   « Meer Nieuws...